Medevi Brunn

591 97 Motala

Fredag 29 maj

Välkommen till Sjöstadsmorgon med tema besöksnäring - dåtid, nutid, framtid

Vi har äntligen den stora glädjen att hälsa er välkomna till Sjöstadsmorgon! Vi får lära känna företaget bakom Medevi brunn med anor från 1700-talet, vd Nina Glimvall berättar om företagets historia, framtidsplaner och det rådande läget.

Gästföreläsare är P-G Andersson föreståndare för Övralid samt studieledare på Hotell och turismprogrammet. P-G tar oss med på en historisk resa men representerar även framtiden som lärare till kommande entreprenörer inom turistsektorn.

Vi får även lyssna till kommunekolog Torbjörn Blixt om arbetet bakom Östgötaleden. Naturen har haft en stor betydelse för många under tider med social distansering.

Pia Axelsson, Turism- och besöksnäringsutvecklare på Tillväxt Motala berättar om hur Motalas besökservice ska fungera i sommar.

OBS! På grund av rådande pandemi kommer deltagarantalet sättas lågt för att hålla oss inom Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Vi kommer att sitta utomhus och frukosten kommer att serveras på ett smart sätt så att all onödig kontakt undviks. Vid ev. regn sitter vi under tak men luftigt och med social distansering.

Morgonen bjuder, som alltid under Sjöstadsmorgon, också på god frukost och gott om mingeltid, med lite distans, för nya relationer och affärer. 
Inbjudan riktar sig till dig som är företagare, företagsrepresentant, entreprenör, student, tjänsteman eller politiker i Östergötland. 

Välkommen önskar Tillväxt Motala AB!


Under arrangemanget kan Tillväxt Motala, externa arrangörer och eventuella partners komma att dokumentera arrangemanget och dess deltagare i form av film, foto och ljudupptagning i syfte att marknadsföra arrangemanget såväl internt som externt. Om du lämnar ditt samtycke därtill kan foto eller film på dig från arrangemanget komma att användas för marknadsföring av Tillväxt Motalas verksamhet i till exempel media, webb och sociala medier.  Arrangemanget kan också komma att livesändas.
Hanteringen av de personuppgifter som samlas in i samband med arrangemanget sker i enlighet med Tillväxt Motalas integritetspolicy.

Morgonens program

Fredag 29 maj
 • 07:30-08:00 Frukost & Mingel
 • 08:00-08:05 Välkommen till Sjöstadsmorgon!

  Tillväxt Motala hälsar välkommen och lämnar över till dagens värd; Medevi Brunn

 • 08:05-08:30 Dåtid, nutid, framtid

  Medevi Brunns vd Nina Glimvall

 • 08:30-08:40 Om arbetet bakom Östgötaleden och Naturkartan

  Kommunekolog Torbjörn Blixt

 • 08:40-08:55 Om Övralid och framtidens besöksnäring

  Gästföreläsare är P-G Andersson föreståndare för Övralid samt studieledare på Hotell och turismprogrammet.

 • 08:55-09:00 Motala besökservice - sommarens verksamhet

  Turism- & besöksnäringsutvecklare Pia Axelsson

Hitta hit!

Hitta till Medevi brunn!

Plats

 • Besöksadress
  Medevi Brunn 591 97 Motala
 • Frågor om plats? 
  Kontakta Tillväxt Motala AB

Vägbeskrivning

Hjälp

Fyll i Jag reser frånunder Vägbeskrivning och klicka sedan på Visa vägbeskivning