Hotell Carl Friman

Akacialiden 22

Adventsmysigt Sjöstadsmorgon hos hotell Carl Friman!

Den 29 november har vi den stora äran att bjuda in till Sjöstadsmorgon hos Motalas färskaste hotell och restaurang - Hotell Carl Friman. Det utlovas rikligt med adventskänsla i de vackra och smakligt inredda lokalerna.
Lär känna och låt dig inspireras av entreprenörsfamiljen bakom det alldeles nyöppnade hotellet. Ta del av deras företagsresa, som har innehållit både toppar och dalar. Vilka utmaningar har man brottats med? Var kom idén till ett nytt hotell ifrån? Vi kan även lova att du som gäst får svaret på varför det heter just ”Carl Friman”.
 
Gästföreläsare denna morgon i advent, är Clara Rehnström och Rodrigo Olivares från Almi som berättar mer om Almis erbjudande till företagare med ambitioner att växa.
 
Efter Sjöstadsmorgon får de som vill gå en rundtur i hotellet. Passa på att ta chansen att besöka flertalet av de hotellrum som erbjuds idag där inget är det andra likt.

Morgonen bjuder, som alltid under Sjöstadsmorgon, på god frukost och gott om mingeltid för nya relationer och affärer. Den här gången i inspirerande hotellmiljö.

Välkommen önskar Tillväxt Motala AB!


Under arrangemanget kan Tillväxt Motala, externa arrangörer och eventuella partners komma att dokumentera arrangemanget och dess deltagare i form av film, foto och ljudupptagning i syfte att marknadsföra arrangemanget såväl internt som externt. Om du lämnar ditt samtycke därtill kan foto eller film på dig från arrangemanget komma att användas för marknadsföring av Tillväxt Motalas verksamhet i till exempel media, webb och sociala medier.  Arrangemanget kan också komma att livesändas.
Hanteringen av de personuppgifter som samlas in i samband med arrangemanget sker i enlighet med Tillväxt Motalas integritetspolicy.

Morgonens program

Fredag 29 november
  • 07:30-08:00 Frukost & Mingel
  • 08:00 Välkommen till Sjöstadsmorgon!
  • 08:00-08:30 Dagens värd, Hotell Carl Friman

    Elin, John och Lasse Andersson om företagsresan från idé till incheckning av första hotellgästen.

  • 08:30-08:55 Clara Rehnström och Rodrigo Olivares från Almi om stöd till växande företag.
  • 08:55-09:00 Information från Tillväxt Motala & avslut