Furulid, Equmeniakyrkan

Badstrandsvägen 8

Välkommen till innovativt Sjöstadsmorgon i inspirerande kyrkomiljö!

Varmt välkommen till höstens Sjöstadsmorgon, vi tjuvstartar Innovation Week och lägger bland annat fokus på smarta huslösningar. Dagens värd är Equmeniakyrkan Motala som bjuder på frukost i sina fantastiska och helt nybyggda lokaler. Gunnar Henriksson, berättar mer om byggprojektet och hur man har tänkt när det gäller att skapa flexibla utrymmen med ett brett användningsområde. Förutom själva kyrkan och ett flertal samlingslokaler finns även en café- och campingverksamhet som bedrivs i egen regi. Efter Sjöstadsmorgon finns möjlighet att gå en kort rundtur för de som vill se mer av de nybyggda lokalerna.

Smarta hem för smarta husägare! Dagens gästföreläsare är Mikael Trieb ägare till Smoofit. Han föreläser om hur trenden går från appar som ändrar färg på lampor till skadeförebyggande system och teknik för att minska energiförbrukning och kostnader.

Därefter berättar Jan Holmberg, utvecklingschef på Motala kommun, mer om Motalas delaktighet i Innovation Week.

Frukosten avslutas med nyheter från Tillväxt Motala.

Morgonen bjuder, som alltid under Sjöstadsmorgon, på god frukost och gott om mingeltid för nya relationer och affärer. Den här gången i inspirerande kyrkomiljö.

Välkommen önskar Tillväxt Motala AB!


Under arrangemanget kan Tillväxt Motala, externa arrangörer och eventuella partners komma att dokumentera arrangemanget och dess deltagare i form av film, foto och ljudupptagning i syfte att marknadsföra arrangemanget såväl internt som externt. Om du lämnar ditt samtycke därtill kan foto eller film på dig från arrangemanget komma att användas för marknadsföring av Tillväxt Motalas verksamhet i till exempel media, webb och sociala medier.  Arrangemanget kan också komma att livesändas.
Hanteringen av de personuppgifter som samlas in i samband med arrangemanget sker i enlighet med Tillväxt Motalas integritetspolicy.

Morgonens program

Fredag 25 oktober
 • 07:30-08:00 Frukost & Mingel
 • 08:00-08:05 Välkommen till Sjöstadsmorgon!
 • 08:05-08:30 Dagens värd, Equmeniakyrkan

  Gunnar Henriksson delger historien bakom byggprojektet.

 • 08:30-08:50 Smarta hem för smarta husägare

  Mikael Trieb, ägare till Smoofit guidar oss genom de smarta lösningar som finns på marknaden idag. 

 • 08:50-08:55 Innovation Week 2019

  Jan Holmberg, utvecklingschef Motala kommun, om årets innovativa föreläsningar under vecka 45.

 • 08:55-09:00 Information från Tillväxt Motala & avslut

  Christina Gyberg, projektledare för Motalagalan, informerar om status inför höstens stora fest.