Charlottenborgs slott

Strandvägen 71

Välkommen till somrigt Sjöstadsmorgon i anrik slottsmiljö!

Varmt välkommen till årets somrigaste Sjöstadsmorgon med tema besöksnäring. Värd för morgonens frukost är Charlottenborgs slott som bjuder på frukost i en fantastisk miljö. Hannah Gruffman verksamhetschef på Motala kommun presenterar muséernas verksamheten med fokus på Charlottenborgs slott. Efter Sjöstadsmorgon finns möjlighet att gå en guidad tur i den alldeles nyinvigda utställningen.

Gott värdskap och god mat i förening! Dagens gästföreläsare är Nina Glimvall vd på Medevi brunn. Hon informerar oss om ny köksmästare, hälsosam mat och vad ett gott värdskap innebär för Medevi Brunn. Vi får även ta del av Nordens äldsta hälsobrunns historia och sommarens innehåll.

Frukosten avslutas med nyheter från Pia Axelsson, Motala Besöksservice.

Morgonen bjuder, som alltid under Sjöstadsmorgon, på god frukost och gott om mingeltid för nya relationer och affärer. Den här gången i historisk slottsmiljö.

Välkommen önskar Tillväxt Motala AB!


Under arrangemanget kan Tillväxt Motala, externa arrangörer och eventuella partners komma att dokumentera arrangemanget och dess deltagare i form av film, foto och ljudupptagning i syfte att marknadsföra arrangemanget såväl internt som externt. Om du lämnar ditt samtycke därtill kan foto eller film på dig från arrangemanget komma att användas för marknadsföring av Tillväxt Motalas verksamhet i till exempel media, webb och sociala medier.  Arrangemanget kan också komma att livesändas.
Hanteringen av de personuppgifter som samlas in i samband med arrangemanget sker i enlighet med Tillväxt Motalas integritetspolicy.

Morgonens program

Fredag 24 maj
 • 07:30-08:00 Frukost & Mingel
 • 08:00-08:05 Välkommen till Sjöstadsmorgon!
 • 08:05-08:30 Dagens värd, Charlottenborgs slott 

  Hannah Gruffman verksamhetschef på Motala kommun presenterar musée-verksamheten med fokus på Charlottenborgs slott.

 • 08:30-08:50 Gott värdskap och god mat i förening! 

  Vad händer på Medevi Brunn i sommar? Nina Glimvall, vd på Medevi Brunn föreläser om hälsobrunnens historia och sommarens aktiviteter.

 • 08:50-09:00 Besöksservice i sommar!

  Pia Axelsson, Besöksservice presenterar vår sommarverksamhet, nyheter kring Infopoints och annan viktig information.

 • 09:00 Guidad tur i Charlottenborgs slott 

  Museiintendent Camilla Gullin tar dig med på en historisk resa genom Charlottenborgs slott.