Motala Djurklinik

Agneshögsgatan 26

Välkommen till Sjöstadsmorgon hos "Årets Företagare"!

Lär känna "Årets Företagare" Caroline William! Ta del av hennes intressanta företagsresa och spännande möten med två-, fyrfotade och krälande vänner.
Den 26 april gästar Sjöstadsmorgon Carolines företag, Motala Djurklinik, som nyligen prisades av Företagarna i Motala och Vadstena på Motala Expo med motiveringen:

"Årets företagare är en entreprenör som redan under slutet av sin studietid för fyra år sedan fick möjlighet att förverkliga sin dröm om ett eget företag.
Årets företagare i Motala är ett fantastiskt föredöme för företagare och ett bevis på att tron på sig själv och viljan att lyckas med det man brinner för går att genomföra."


Företagarna i Motala och Vadstena finns på plats och presenterar sin organisation. Företagarna arbetar för att skapa bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag i Sverige.  

Morgonen bjuder, som alltid under Sjöstadsmorgon, också på god frukost och gott om mingeltid för nya relationer och affärer. Den här gången i spännande veterinärmiljö.

Inbjudan riktar sig till dig som är företagare, företagsrepresentant, entreprenör, student, tjänsteman eller politiker i Östergötland. 

Välkommen önskar Tillväxt Motala AB!


Under arrangemanget kan Tillväxt Motala, externa arrangörer och eventuella partners komma att dokumentera arrangemanget och dess deltagare i form av film, foto och ljudupptagning i syfte att marknadsföra arrangemanget såväl internt som externt. Om du lämnar ditt samtycke därtill kan foto eller film på dig från arrangemanget komma att användas för marknadsföring av Tillväxt Motalas verksamhet i till exempel media, webb och sociala medier.  Arrangemanget kan också komma att livesändas.
Hanteringen av de personuppgifter som samlas in i samband med arrangemanget sker i enlighet med Tillväxt Motalas integritetspolicy.

Morgonens program

Fredag 26 april
  • 07:30-08:00 Frukost & Mingel
  • 08:00-08:05 Välkommen till Sjöstadsmorgon!
  • 08:05-08:15 Företagarna i Motala och Vadstena berättar om sitt viktiga arbete med att skapa bättre förutsättningar för företagande.
  • 08:15-08:55 Morgonens värd "Årets Företagare" - Caroline William presenterar sig själv och sin verksamhet
  • 08:55-09:00 Aktuell information för dig som företagare och avslut