Kommunhuset

Drottninggatan 2

Fredag 25 januari

Välkommen till Sjöstadsmorgon - för ett bättre företagsklimat

Nu har du chansen att få en inblick i det högt prioriterade arbetet med ett företagsklimat i toppklass. En åtgärdsplan togs fram och satte agendan för instatserna. Vad har hänt under det gångna året? Hur är status just nu och hur ser det fortsatta arbetet ut för 2019? 

Under årets första Sjöstadsmorgon kan du ta del av de förbättringar som har genomförts samt lyckade exempel från verksamheten.

Kommunstyrelsens nye ordförande Kåre Friberg och Tillväxt Motalas ordförande Gunilla Brynell Johansson finns på plats för att poängtera vikten av samarbete mellan näringslivet och kommunen i denna betydande fråga.

Morgonen bjuder, som alltid under Sjöstadsmorgon, också på god frukost och gott om mingeltid för nya relationer och affärer. 
Inbjudan riktar sig till dig som är företagare, företagsrepresentant, entreprenör, student, tjänsteman eller politiker i Östergötland. 

Efter Sjöstadsmorgon finns möjlighet att ta del av information från kommunens olika förvaltningar och en visning av rådhuset.

Välkommen önskar Motala kommun och Tillväxt Motala AB!


Under arrangemanget kan Tillväxt Motala, externa arrangörer och eventuella partners komma att dokumentera arrangemanget och dess deltagare i form av film, foto och ljudupptagning i syfte att marknadsföra arrangemanget såväl internt som externt. Om du lämnar ditt samtycke därtill kan foto eller film på dig från arrangemanget komma att användas för marknadsföring av Tillväxt Motalas verksamhet i till exempel media, webb och sociala medier.  Arrangemanget kan också komma att livesändas.
Hanteringen av de personuppgifter som samlas in i samband med arrangemanget sker i enlighet med Tillväxt Motalas integritetspolicy.

Morgonens program

Fredag 25 januari
 • 07:30-07:50 Frukost & Mingel
 • 07:50-07:55 Välkommen till Sjöstadsmorgon!

  Kåre Friberg och Gunilla Brynell Johansson förnyat handslag

 • 08:05-08:15 Jan Holmberg och Margareta Hagman

  Resultat av årets insatser & planering för 2019

 • 08:15-08:45 Goda exempel från Motala kommun

  Ta del av några framgånsrika verksamheter

 • 08:45-08:50 Aktuell information för dig som företagare och avslut

  Efter Sjöstadsmorgon finns möjlighet till rundvandring i kommunhuset samt visning av rådhuset.