Änglasalen

Statt, Motala

Välkommen till Sjöstadsmorgon med framtidsutsikter

Fredagen den 28 september är det återigen dags för Sjöstadsmorgon, den här gången i fantastiska Änglasalen på Statt. Ämnet för dagen är kompetensförsörjning. Hur ser det ut i din bransch just nu? Och på sikt? 
Två gånger per år gör Arbetsförmedlingen en prognos kring det kommande kompetensförsörjningsbehovet i samarbete med ett slumpvist urval av lokala företag. Arbetsförmedlingen, Motala Kommun och Tillväxt Motala väljer nu att presentera resultatet från vårprognosen 2018 på Sjöstadsmorgon. Välkommen till en positiv dialog tillsammans med Arbetsförmedlingens analytiker Håkan Lindell och ta del av näringslivet i Motalas syn på framtida behov.

Morgonen bjuder, som alltid under Sjöstadsmorgon, också på god frukost och gott om mingeltid för nya relationer och affärer. 

Inbjudan riktar sig till dig som är företagare, företagsrepresentant, entreprenör, student, tjänsteman eller politiker i Östergötland. 

Välkommen önskar Tillväxt Motala AB, Motala Kommun och Arbetsförmedlingen i Motala.


Under arrangemanget kan Tillväxt Motala, externa arrangörer och eventuella partners komma att dokumentera arrangemanget och dess deltagare i form av film, foto och ljudupptagning i syfte att marknadsföra arrangemanget såväl internt som externt. Om du lämnar ditt samtycke därtill kan foto eller film på dig från arrangemanget komma att användas för marknadsföring av Tillväxt Motalas verksamhet i till exempel media, webb och sociala medier.  Arrangemanget kan också komma att livesändas.
Hanteringen av de personuppgifter som samlas in i samband med arrangemanget sker i enlighet med Tillväxt Motalas integritetspolicy.

Morgonens program

Fredag 28 september
  • 07:30-08:00  Frukost & Mingel
  • 08:00-08:05 Välkommen till Sjöstadsmorgon!
  • 08:05-08:45 Morgonens värd Arbetsförmedlingen presenterar vårprognosen 2018
  • 08:45-09:00 Aktuell information för dig som företagare och avslut