Motala Företagscenter med Coffice

Drottninggatan 50

Välkommen till Sjöstadsmorgon - Tillväxt och lönsamhet


Välkommen till årets första Sjöstadmorgon den 26 januari på ”nya” Coffice i Motala.
I februari öppnar vi dörrarna till vår nybyggda Cofficelokal på Motala Företagscenter, frukosten är en chans för den nyfikne att få en "sneak peak"!  Vi fyller morgonen med härlig frukost och ett aktuellt och viktigt tema, styrelsekompetens. 

Hur kan ett aktivt styrelsearbete bidra till ditt företags ökade lönsamhet och stärka tillväxten?
Denna morgon gästas vi av Karin Ljungmark Malmström som har lång erfarenhet av styrelsearbete som ledamot både i mindre och större bolag i regionen, såsom Östsvenska Handelskammaren, Fergas, Attentec, Dataton och LHC. Dessutom får vi träffa det lokala familjeföretaget Holms Industri AB vars ägare tagit steget att ta in både extern VD, styrelseordförande och ledamot i sin styrelse och höra dem berätta om vad det inneburit för företagets utveckling.

Värd för frukosten är Östsvenska Handelskammaren som under många år arbetat med styrelsefrågor i regionen och som för tre år sedan tillsammans med Q-gruppen drog i gång 100-listan för att synliggöra kompetenta kvinnor för styrelseuppdrag.

Sjöstadsmorgon är kostnadsfri och inbjudan vänder sig till dig som är företagare, företagsrepresentant, entreprenör, student, tjänsteman eller politiker i Östergötland.

Välkommen önskar Tillväxt Motala AB 

Morgonens program

Fredag 26 januari
  • 07:30-08:00 - Frukost & Mingel
  • 08:00-09:00 Tillväxt och styrelsekompetens