För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare i Motala 2021!

Publicerad 17 jun 2021
Årets Företagare i Motala är en entreprenör ut i fingerspetsarna.

Han driver ett företag i en tung bransch och har hela Europa som arbetsplats. Att vara leverantör till de stora bolagen inom kärnkraftverk, kraftverk och värmeverk är ett gott betyg på kompetens och bra resultat.

Det goda ledarskapet präglas av att få medarbetarna att ta sig an jobbet med stort intresse och som ett äventyr. Företagaren ser sig som medarbetarnas guide och lyfter alltid sina kollegor. Tillsammans är de företaget och företagaren ser sina anställda som den bästa investeringen.

Från att ha haft sin första kund 2014 har nu företaget 16 fast anställda. Omsättning har ökat från 3 miljoner till 25 miljoner under dessa år.

Ekonomin är en spegling av företagarens kreativitet, energi och drivkraft och talar sitt tydliga språk. 2020 utsågs bolaget till Gasellföretag av Dagens Industri.

Företagarens devis är ”Vårt mål är inte att vara störst, utan det är att vara bäst”. Detta uppnås genom att kunden sätts i centrum och att kvalitén alltid kommer främst.

Årets Företagare är ett skolexempel på ett föredöme och en ambassadör för företagare genom sitt engagerade och omsorgsfulla sätt att driva företag.

Årets Företagare i Motala 2021 är Jani Pajala, Avoma AB. 
Stort grattis!

Fler nyheter från Företagarna